Z depozitom oplemenitite svoje prihranke

Članek slika

UniCredit Bank želi svojim strankam ponuditi najboljše in enostavne storitve glede na cilj, ki ga stranka zasleduje. Varčevalni produkti so del urejenih in skrbno načrtovanih osebnih financ, ki so ključ do brezskrbne in udobne prihodnosti. Denarne presežke je priporočljivo hraniti tako, da so nam na razpolago takrat, ko jih potrebujemo. Vendar smo zaradi varnosti in likvidnosti velikokrat prikrajšani za višjo donosnost. Kako torej upravljati s prihranjenimi sredstvi in pri tem zagotoviti ustreze

"Oglasno sporočilo"

Varčevalci, ki želijo bolj oplemenititi svoja sredstva

Cilj vsakega varčevalca je, da zadosti trem kriterijem bančne vezave; to so varnost, donosnost in likvidnost naložb. V UniCredit Bank predlagajo, da del sredstev vežete kratkoročno, del pa srednjeročno oziroma dolgoročno. Za stranke, ki niso nagnjene k tveganju ali pa bodo sredstva v kratkem potrebovale, so depoziti najbolj ustrezen produkt, ki je v prvi vrsti namenjen varni hrambi denarja, ki ji sledi donosnost sredstev.

Kako razpršiti svoja sredstva?

V UniCredit Bank lahko stranke svoje kratkoročne varčevalne cilje pokrivajo s Fleksi depozitom, to je 3-mesečni ali 12-mesečni depozit z avtomatskimi podaljšanji, ki ga stranka sklene za obdobje treh let. Bistvena prednost Fleksi depozita je možnost prekinitve vezave brez stroškov pred vsakim avtomatskim podaljšanjem, kar zagotavlja varčevalcu večjo likvidnost sredstev hkrati pa omogoča prihranek časa, saj v primeru, da ni potrebe po prekinitvi, ni potrebno ponovno obiskati poslovne enote.

UniCredit Bank trenutno ponuja ekskluzivne letne obrestne mere za 12-mesečni Fleksi depozit in sicer 1,10 % obrestno mero za nove stranke, ki bodo odprle osebni bančni paket v poslovalnici UniCredit Bank in sklenile nov depozit v znesku med 500 in 100.000 evrov, oziroma 1,25 % obrestno mero za nove stranke, ki bodo odprle osebni bančni paket prek spleta in sklenile nov depozit v znesku med 500 in 100.000 evrov.

Za doseganje dolgoročnih naložbenih ciljev so strankam na voljo tudi vzajemni skladi, naložbene košarice in naložbeni portfelji za enkratno vplačilo, o katerih se je najbolje pozanimati na razgovoru z bančnim svetovalcem, ki vam lahko predstavi ponudbo banke.

Matjaž Klemenčič, vodja Globalne naložbene strategije, UniCredit Bank: »Obdobje ničelnih obrestnih mer je povzročilo, da stranke včasih niti ne preverijo vseh možnosti, ki jih imajo na voljo za svoje prihranke.«

Dodatne informacije in seznam poslovnih enot lahko najdete na: www.unicreditbank.si
Brezplačni telefon: 080 88 00