Je vaš portfelj v 2018 negativen? Potem potrebujete strokovni pregled!

Članek slika

Kdo lahko danes pogleda svoj naložbeni portfelj in si brez težav reče, da je zadovoljen z razpletom dogodkov v letu 2018? Redki so taki posamezniki, čeprav mnogi analitiki še kar trdimo, da se nahajamo znotraj najdaljšega bikovskega trenda v zgodovini.

Kako je mogoče, da se znotraj najdaljšega bikovskega trenda zgodi, da so skoraj vsi delniški vzajemci od začetka leta do danes v rdečem? Kako lahko analitiki še vedno pišemo o bikovskem trendu, čeprav bralci pri pregledovanju svojih naložbenih portfeljev gledate negativne številke? Je mogoče kriva le napačna struktura naložb? Morda previsoko tveganje? Morda prenizek delež naložb s fiksnim donosom, katere bi vas v takšnih trenutkih rešile padcev in prinesle višjo donosnost? Morda pa moramo le pod vsem skupaj potegniti črto in se poslužiti nasveta strokovnjakov!

December je mesec novih priložnosti, je primeren čas, da zaključimo z vsem starim, ter začnemo z novimi zgodbami o uspehu. Je tudi mesec obdarovanj. Na Vzajemcih smo se ob tej priložnosti odločili, da vsakemu od vas podarimo možnost enkratnega koriščenja naših nadstandardnih storitev. Kar pomeni, da vsakemu, ja čisto vsakemu bralcu podarimo brezplačno analizo naložbenega portfelja, ter mesečne smernice za prilagoditev portfelja, ki vam lahko služijo tudi pri prihodnjih naložbenih odločitvah.

Ob razmišljanju, kako vas ob zaključku leta obdariti, smo v obzir vzeli vsa vaša vprašanja tekom leta in največji poudarek našli pri tem, da so bili portfelji tekom leta negativni. Ker so redna spremljava portfelja, pravočasne informacije in prava usmeritev najboljša pot do uspeha mislimo, da je to nekaj, kar potrebuje vsak vlagatelj. Verjemite, s pravilno izbiro naložb znotraj portfelja lahko tudi v kriznih časih izkoristite trg in svoj portfelj dvignete v zelene številke!

Strokovna ekipa Vzajemcev vam v tokratni akciji poda predlog za prilagoditev, s katerim si lahko pomagate pri dosegu ciljev in poskrbite, da bo vaše premoženje raslo tudi v takšnih okoljih, v kakršnem se nahajamo danes. In ne pozabite; oceno portfelja ter predlog za prilagoditev vam bo Naložbeni odbor Vzajemcev tokrat podal brezplačno.

Svoj portfelj nam lahko pošljete na naslov [email protected].

Pri tem vas naprošamo, da v mailu navedete:

  • Vase ime in priimek,
  • email in telefon za morebitna dodatna pojasnila,
  • sestavo portfelja po posameznih naložbah,
  • ročnost (obdobje vlaganja),
  • zastavljene naložbene cilje (končni znesek, višina morebitne rente,..itd).

Odgovor boste prejeli najkasneje v dveh delovnih dneh. Za posredovane podatke velja najvišja stopnja diskretnosti. *Akcija velja le za tiste bralce, ki znotraj VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. še nimajo svojega skrbnika.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja