Je vaša struktura naložb primerna za negotove čase?

Članek slika

Tveganje, kakršnega trenutno sprejemate mnogi vlagatelji, je žal previsoko. Zadnje dogajanje na trgih in številni klici zaskrbljenih vlagateljev so nas spodbudili k temu, da vam omogočimo pogovor osebno z vrhunskim strokovnjakom.

V četrtek, 15.11.2018, bo Gregor Hočevar med 08:45 in 11:00 uro dosegljiv na 080 35 08.

Bolj podroben pregled donosnosti nam pokaže, da so rast letos beležili le vlagatelji v ameriških delnicah, med tem ko so drugi trgi beležili padce. Več kot desetletje rasti, dve korekciji v zadnjih 9 mesecih ter negotovost glede prihodnjega dogajanja na kapitalskih trgih so odgovorni za to, da je dilema umiku prihrankov iz delniških naložb postala del vsakdana za večino vlagateljev v delniških skladih.

Kako poskrbeti za ohranitev potenciala pozitivnih donosov in se istočasno izogniti tveganju, katerega predstavljajo nenadni premiki borznih tečajev? Sigurno ne z depoziti, saj si z njimi zagarantiramo realni padec kupne moči privarčevanih sredstev. Zato je še vedno bolj smotrno razmisliti o nekoliko več drznosti.

Kaj se dogaja na trgih in kakšna je optimalna sestava strukture vaših naložb znotraj portfelja, povprašajte našega strokovnjaka, Gregorja Hočevarja. Povedal vam bo več o trenutnem dogajanju na trgih, pomagal pri prilagoditvi vašega portfelja ter vas usmeril na pot do uspeha.

Gregor Hočevar je nepogrešljiv del Vzajemci Skupine že 7 let. Ekonomist ter finančnik po srcu, zaradi svojih strokovnih izkušenj in moralnih načel opravlja tudi vlogo mentorja novim sodelavcem. Etiko in moralo postavlja na prvo mesto in tako poskrbi, da stranka za svoj denar dobi največ.

Pokličite ga v četrtek, 15.11.2018, med 08:45 in 11:00 uro. Izkoristite priložnost in iz prve roke dobite odgovore na vaša vprašanja. G. Gregor Hočevar, finančni strokovnjak Vzajemcev, bo za vas dosegljiv na telefonski številki 080 35 08.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja