NLB Skladi z mednarodnim priznanjem

Članek slika

Družba NLB Skladi je prejela ugledno priznanje Capital Finance International: Best Value Investment Products & Services britanske revije Cfi.co, specializirane za trende na področju financ in ekonomije. Med globalno množico trgov in podjetij so pri CFI izpostavili tudi NLB Sklade, in sicer kot družbo, ki vlagateljem ponuja najbolj učinkovite investicijske produkte.

»Zelo smo ponosni, da so med množico trgov in podjetij, ki jih spremljajo, pri CFI identificirali ravno NLB Sklade kot družbo, ki vlagateljem ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in stroški,« je dejal Kruno Abramovič, predsednik uprave.

Da družba zasleduje pravilen pristop, po mnenju CFI potrjuje tudi tržni položaj NLB Skladov, ki oblikujejo slovenski trg upravljanja premoženja in vzajemnih skladov.

»Čeprav se nagrada nanaša na NLB Sklade, potrjuje kakovostno delo vseh udeležencev v NLB Skupini, zlasti Poslovne mreže in Sektorja za privatno bančništvo, brez katerih ne bi bilo takšne eksplozivne rasti sredstev v upravljanju in zavidljivega položaja, ki je pritegnil tudi pogled mednarodnih ocenjevalcev pri CFI« je dejal Blaž Bračič, direktor sektorja za trženje in prodajo.

CFI je v spomladanski izdaji revije NLB Skladom namenil kar tri strani dolgo reportažo, ki opisuje zgodbo o uspehu, kot jo vidijo njihovi analitiki, ter obenem predstavlja ekipo upraviteljev premoženja.

»Kakovostno upravljanje, dobra storitev in temeljit nadzor nad tveganji so dejavniki, ki morajo hoditi z roko v roki s kakovostnimi produkti, ki se tudi dobro prodajajo na dolgi rok,« pravi Aleksandra Brdar Turk, članica uprave NLB Skladi.

Capital Finance International (CFI) je tiskana revija in spletni portal s sedežem v Londonu, ki se ukvarja z novicami, analizami in komentarji svetovnih trgov. Njihovo področje so zlasti ekonomija, politika in poslovni dejavniki, na podlagi katerih CFI skuša identificirati dejavnike in dobre poslovne prakse podjetij, ki bodo v prihodnje najbolj uspešna.

Kruno Abramovič, predsednik uprave NLB Skladi.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja