Enostavno do višjih donosov

Članek slika

Višji donos vašega portfelja lahko dosežete že s pravo izbiro skladov. Do informacije, kateri sklad je za vas bolj primeren, pa lahko pridete že v nekaj minutah. 

Rubriko, v kateri se lahko pogovarjate s strokovnjaki, ste naši uporabniki nadpovprečno dobro sprejeli. Zaradi večjega števila klicev smo vam že dodali še en tedenski termin, a tokrat imamo za vas še eno pozitivno novost. V torek se boste lahko pogovorili s predsednikom Naložbenega odbora Vzajemcev, Luko Guštinom. 

Guštin je eden izmed redkih strokovnjakov v Sloveniji, ki na tedenski ravni komunicira z upravljavci skladov vseh družb za upravljanje in ima posledično najboljši vpogled v razmišljanja posameznikov, odgovornih za upravljanje vašega denarja. Je oseba, ki lahko brez večjih težav pove, kateri sklad določene regije ali sektorja je po njegovem mnenju najboljši ter zakaj. Njegove analitične sposobnosti, skupaj z razmišljanji preostalih članov Naložbenega odbora, pa so odgovorne za kar 63 odstotno povprečno donosnost portfeljev strank v zadnjih treh in pol letih. 

Luka Guštin vam bo na voljo v torek, 19.09.2017, med 10. in 12. uro na telefonski številki 080 35 08. 

Smotrno je poklicati, če: 

  • niste prepričani, da je vaša struktura portfelja še ustrezna in tega letos še niste prilagodili;
  • želite se zavarovati pred morebitno korekcijo;
  • želite investirati, a ne veste, kateri sklad je za vas najbolj primeren;
  • imate sredstva na banki in želite višje donose ali
  • preprosto potrebujete strokovno mnenje glede sestave vašega naložbenega portfelja.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja