NK Fužinar Vzajemci z najboljšo uvrstitvijo v zgodovini kluba

Članek slika

Vzajemci d.o.o. smo jeseni podpisali pogodbo z nogometnim klubom NK Fužinar, s čimer smo postali generalni sponzor članske ekipe.

NK Fužinar Vzajemci je v sezono vstopil z okrepljenim igralskim kadrom, kar se je poznalo tudi na rezultatih. Obenem pa je klub podpisal tudi prvo profesionalno pogodbo v zgodovini kluba z Nicolo Corticchio. Jesenski del sezone je bil posledično odličen, saj je ekipa na domačem terenu premagala tako novega prvoligaša Bravo, kot tudi morebiti tudi drugega novega prvoligaša iz Sežane.

V spomladanski del je ekipa vstopila skoraj nespremenjena. Po začetnih težavah se je ekipa hitro pobrala in znova nizala dobre rezultate. Končno osvojeno 6. mesto v 2. SNL pomeni najvišjo uvrstitev v zgodovini kluba NK Fužinar Vzajemci. Kar velja še posebej za izpostaviti, je to, da so pomembne izkušnje v članski konkurenci uspeli pridobiti tudi mladi iz nogometne šole kluba, kot so Jan Kukenberg Triler, Maid Delić in komaj 16 letni Jovan Savič.

Cilji v novi sezoni bodo še naprej ostali enaki, torej postati stabilen drugoligaš, pri čemer bomo Vzajemci še naprej nudili polno podporo klubu. Spremembe pa se bodo zgodile na organizacijskem področju, nogometni šoli in infrastrukturi.