Dobrodošli na prenovljenem spletnem mestu vzajemci.com

Članek slika

Z veseljem obveščamo, da je bilo spletno mesto vzajemci.com prenovljeno. Le to sedaj odraža to, kar VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. danes na trgu predstavlja.

Stran smo posodobili, dodali izobraževalne vsebine, ločili tematska poglavja in s tem izboljšali uporabniško izkušnjo.

S prenovo spletnega mesta želimo pokazati, da vzajemci.com že dolgo ni več le spletna stran, namenjena tistim, ki želijo spremljati gibanje svojih naložb. Prenovljena spletna stran je namenjena tako vlagateljem, kot tudi tudi širši javnosti, ki se zaveda vse večje pomembnosti urejenih osebnih financ.

Spletno mesto je po novem razdeljeno na tri glavne dele:

  • 1. Academy nudi vsebine iz sveta financ ter poglobljene, izobraževalne vsebine, ki vam bodo koristile, če se boste odločili na trgu nastopali samostojno. Na voljo imate tudi številne e-knjige, ki se bodo neprestano dodajale. Kot stalnica pa ostaja tečajnica vzajemnih skladov ter orodje osebni portfelj.
  • 2. Consult je namenjen vsem, ki vas zanima finančno svetovanje, ne veste pa kje bi začeli. Predstavljena je tudi svetovalna ekipa Vzajemcev in ključne informacije o storitvah, ki jih nudimo.
  • 3. Invest pa je namenjen nekoliko bolj zahtevnim vlagateljem, ki iščejo specifične naložbe za plemenitev prihrankov. 

Prenovljeno spletno mesto odraža to, kar smo v zadnjih letih postali - neodvisno finančno svetovalno podjetje, ki na trgu uspešno nastopa tudi z lastnimi produkti in skrbi za neprestano izobraževanje vlagateljev.